logo Transfersstrijken.nl  TRANSFERSSTRIJKEN.NL

Nieuw transferpapier inkjet A3
Naast het A4 transferpapier voor een inkjetprinter is er nu ook A3 papier. Dit papier is alleen met een transferpers op te drukken.

Letters in glitterfolie
In 4 cm hebben we nu ook letters in Cooper in roze glitter en blauwe glitter. Een supereffect en eenvoudig met het strijkijzer op te brengen.

Nu ook op Facebook

    


Facebook Transfersstrijken Transfersstrijken

Transferpapier

transferpapier strijkijzertransferpapier transferpersEr zijn verschillende soorten transferpapier: voor een inktjetprinter of voor een laserprinter. Beide soorten zijn ook weer te verdelen in papier voor een witte/zeer lichte ondergrond of een gekleurde/donkere ondergrond. En er is transferpapier dat geschikt is voor een strijkijzer of voor een professionele transferpers.

Let op: door de vele nieuwe technieken is niet elke printer geschikt voor transferpapier. Raadpleeg daarom eerst de handleiding van uw printer of maak een testprint. Indien een testprint er niet goed uitziet, stop dan meteen.

transferpapier strijkijzerVan het merk Transfersz verkopen we transferpapier voor de inktjetprinter voor lichtgekleurd textiel of donker textiel.

 

Voor gebruik met een professionele transferpers:

transferpapier transferpersLight Laser is geschikt voor een lichte ondergrond en bij gebruik van een laserprinter.

transferpers Light Laser no back is geschikt voor een lichte ondergrond en bij gebruik van een laserprinter. Bij Light Laser no back blijft er geen laagje achter bij onbedrukte gedeelten.

transferpers Light Laser 5* is geschikt voor een grovere lichte ondergrond (katoenen tassen, sweaters, e.d.) en bij gebruik van een laserprinter.

transferpapier transferpersDark Laser is voor gebruik op een donkere ondergrond en met een laserprinter.

transferpapier voor lichte ondergrondtransferpapier transferpersLight Jet is voor gebruik op een lichte ondergrond en met een inktjetprinter.

 

 

 

transferpapier donkere achtergrondtransferpapier transferpersDark Jet is voor op een donkere ondergrond en voor gebruik met een inktjetprinter.