logo Transfersstrijken.nl  TRANSFERSSTRIJKEN.NL

Nieuw transferpapier zonder background
Nieuw in het assortiment is Light Laser no back in A3 en A4 formaat.
Transferpapier voor gebruik met laserprinter maar dan nu zonder zichtbare achtergrond. Geschikt voor lichtgekleurd textiel

Letters in glitterfolie
In 4 cm hebben we nu ook letters in Cooper in roze glitter en blauwe glitter. Een supereffect en eenvoudig met het strijkijzer op te brengen.

Nieuwe kleuren mini T-shirts van T-shirtsz
Naast de al bestaande kleuren van steelblue, yellow, lime en purple zijn nu ook white, atoll en fuchsia leverbaar.

Vellen folie
Wist u dat veel vellen folie ook geschikt zijn voor de hobbysnijmachines zoals de Cricut en Robocraft?

Transferpapier

transferpapier strijkijzertransferpapier transferpersEr zijn verschillende soorten transferpapier: voor een inktjetprinter of voor een laserprinter. Beide soorten zijn ook weer te verdelen in papier voor een witte/zeer lichte ondergrond of een gekleurde/donkere ondergrond. En er is transferpapier dat geschikt is voor een strijkijzer of voor een professionele transferpers.

Daarnaast hebben wij in het assortiment het populaire Tattoo transferpapier. Het wijkt van de andere materialen af omdat het zonder warmte wordt opgebracht. Met Tattoo transferpapier maakt u een zelfklevende afbeelding die op de huid wordt geplakt. Het materiaal is dermatologisch getest.

Let op: door de vele nieuwe technieken is niet elke printer geschikt voor transferpapier. Raadpleeg daarom eerst de handleiding van uw printer of maak een testprint. Indien een testprint er niet goed uitziet, stop dan meteen.

transferpapier strijkijzerVan het merk Transfersz verkopen we transferpapier voor de inktjetprinter voor lichtgekleurd textiel of donker textiel en voor de laserprinter voor lichtgekleurd textiel. Het papier voor de laserprinter vraagt veel druk bij het opstrijken.

Van Transfersz verkopen wij ook het Tattoo transferpapier. Met dit dermatologisch geteste papier kunt u een afbeelding printen, uitknippen en overbrengen op de huid. De tattoo is eenvoudig met water en zeep te verwijderen.

transferpapier transferpersLight Laser is geschikt voor een lichte ondergrond en bij gebruik van een laserprinter. Light Laser is bedoeld voor een professionele transferpers en minder/niet geschikt voor het aanbrengen met een strijkijzer.

transferpers Light Laser no back is geschikt voor een lichte ondergrond en bij gebruik van een laserprinter. Bij Light Laser no back blijft er geen laagje achter bij onbedrukte gedeelten. Dit papier is niet geschikt voor aanbrengen met een strijkijzer.

transferpapier transferpersDark Laser is voor gebruik op een donkere ondergrond en met een laserprinter. Dark Laser is bedoeld voor persen met een professionele transferpers. Aanbrengen met een strijkijzer is mogelijk maar lastig en het resultaat is vaak van iets mindere kwaliteit.

transferpapier voor lichte ondergrondtransferpapier transferpersLight Jet is voor gebruik op een lichte ondergrond en met een inktjetprinter. Light Jet is bedoeld voor een professionele transferpers. Indien het met een strijkijzer geperst wordt, dan is het resultaat beperkt houdbaar.

 

transferpapier donkere achtergrondtransferpapier transferpersDark Jet is voor op een donkere ondergrond en voor gebruik met een inktjetprinter. Dark Jet is bedoeld voor een professionele transferpers en minder/niet geschikt voor het aanbrengen met een strijkijzer.