logo Transfersstrijken.nl  TRANSFERSSTRIJKEN.NL

Nieuw ScanNCut 840 van Brother
De zeer complete hobbyplotter ScanNCut van Brother biedt veel mogelijkheden in het snijden van afbeeldingen, maar kan deze ook scannen en snijden.

Wil je onze nieuwsbrief met nieuws en aanbiedingen ontvangen?
Meld je dan hier aan!

Nu ook op Facebook

    


Facebook Transfersstrijken Transfersstrijken

Bedrukte (sport)kleding

t-shirt stoere binkIn ons assortiment hebben wij ook bedrukte kleding. T-shirts met afbeeldingen en teksten voor groot en klein, zelfs petjes en mini t-shirts. Maar ook rompertjes vindt u in onze webwinkel. Alles bedrukt en onbedrukt. De kleuren kunnen afwijken van de kleuren op uw scherm, maar wij werken vooral met mooie heldere kleuren.

T-shirts zijn er in meerdere kleuren en maten. De teksten zijn in meerdere kleuren te bestellen. Het eenvoudigste kunt u in het opmerkingenveld op de adrespagina aangeven welk kleur shirt u wenst en indien er tekst op komt in welke kleur de tekst gewenst is. De beschikbare kleuren shirts en teksten vindt u bij de categorie-info in de webwinkel.

bedrukt vaantjeNaast het standaard assortiment kunnen ook t-shirts met eigen tekst bedrukt worden. Door de instelkosten zal een enkel t-shirt duurder zijn dan wanneer u meerdere shirts met dezelfde opdruk besteld.

Voetbalkleding, hockeykleding enz. voor een team met rugnummer of met sponsoropdruk volgens offerte. Of een mini t-shirt als vaantje? Grote kans dat deze niet direct de kast in gaat.

mini t-shirt geboorteHeeft u wel eens gedacht aan een mini t-shirt in plaats van een geboortekaartje? Of een mini t-shirt met uw logo als relatiegeschenk?

tekstslinger mini t-shirtsOf een slinger met de naam van uw kindje of een ludieke tekst bij een ander evenement?

Vraag naar de mogelijkheden via ons informatieformulier!