logo Transfersstrijken.nl  TRANSFERSSTRIJKEN.NL

Nieuw ScanNCut 840 van Brother
De zeer complete hobbyplotter ScanNCut van Brother biedt veel mogelijkheden in het snijden van afbeeldingen, maar kan deze ook scannen en snijden.

Wil je onze nieuwsbrief met nieuws en aanbiedingen ontvangen?
Meld je dan hier aan!

Nu ook op Facebook

    


Facebook Transfersstrijken Transfersstrijken

Heat transfers

transferpersHeat transfers zijn afbeeldingen om op een shirt te persen. In onze webwinkel verkopen wij diverse soorten en maten afbeeldingen. Deze zijn geschikt voor shirts voor kinderen en/of volwassenen.

Onze heat transfers zijn alleen geschikt om met een professionele transferpers aan te brengen! Met een strijkijzer kan niet met voldoende druk geperst worden om de afbeelding mooi op een shirt over te brengen. Indien u niet zelf kunt/wilt bedrukken, dan kunt u in onze webwinkel een keuze maken uit het assortiment bedrukte t-shirts.

heat transfer paarden heat transfer engel

 

In onze webwinkel staat bij elke heat transfer de afmeting en de van toepassing zijnde gebruiksaanwijzing vermeld. Wij hebben de heat transfers in de meest gangbare categorieën ingedeeld. Zoekt u een afbeelding van een specifiek onderwerp en staat deze er niet bij? Laat het ons weten! Wij proberen deze voor u te vinden bij onze leveranciers.