logo Transfersstrijken.nl  TRANSFERSSTRIJKEN.NL

Nieuw ScanNCut 840 van Brother
De zeer complete hobbyplotter ScanNCut van Brother biedt veel mogelijkheden in het snijden van afbeeldingen, maar kan deze ook scannen en snijden.

Wil je onze nieuwsbrief met nieuws en aanbiedingen ontvangen?
Meld je dan hier aan!

Nu ook op Facebook

    


Facebook Transfersstrijken Transfersstrijken

Transferpapier

transferpapier strijkijzertransferpapier transferpersEr zijn verschillende soorten transferpapier: voor een inktjetprinter of voor een laserprinter. Beide soorten zijn ook weer te verdelen in papier voor een witte/zeer lichte ondergrond of een gekleurde/donkere ondergrond. En er is transferpapier dat geschikt is voor een strijkijzer of voor een professionele transferpers.

Let op: door de vele nieuwe technieken is niet elke printer geschikt voor transferpapier. Fabrikanten gebruiken telkens nieuwe technieken voor de printers. Het is onmogelijk om alle modellen en typen te testen. Raadpleeg daarom eerst de handleiding van uw printer of maak een testprint. Indien een testprint er niet goed uitziet, stop dan meteen. Waarschijnlijk is uw printer dan niet geschikt voor transferpapier.

transferpapier strijkijzerVan het merk Transfersz verkopen we transferpapier voor de inktjetprinter voor lichtgekleurd textiel of donker textiel.

 

Voor gebruik met een professionele transferpers:

transferpapier transferpersLight Laser is geschikt voor een lichte ondergrond en bij gebruik van een laserprinter.

transferpers Light Laser no back is geschikt voor een lichte ondergrond en bij gebruik van een laserprinter. Bij Light Laser no back blijft er geen laagje achter bij onbedrukte gedeelten.

transferpers Light Laser 5* is geschikt voor een grovere lichte ondergrond (katoenen tassen, sweaters, e.d.) en bij gebruik van een laserprinter.

transferpapier transferpersDark Laser is voor gebruik op een donkere ondergrond en met een laserprinter.

transferpapier voor lichte ondergrondtransferpapier transferpersLight Jet is voor gebruik op een lichte ondergrond en met een inktjetprinter.

 

 

 

transferpapier donkere achtergrondtransferpapier transferpersDark Jet is voor op een donkere ondergrond en voor gebruik met een inktjetprinter.