logo Transfersstrijken.nl  TRANSFERSSTRIJKEN.NL

Nieuw ScanNCut 840 van Brother
De zeer complete hobbyplotter ScanNCut van Brother biedt veel mogelijkheden in het snijden van afbeeldingen, maar kan deze ook scannen en snijden.

Wil je onze nieuwsbrief met nieuws en aanbiedingen ontvangen?
Meld je dan hier aan!

Nu ook op Facebook

    


Facebook Transfersstrijken Transfersstrijken

Transferpersen en plotters

In onze webwinkel vindt u nieuwe professionele transferpersen en soms occassions uit de Sprint-serie, de Maxx-serie en de basic-serie. Kwalitatief uitstekende persen die een zeer lange levensduur hebben.
De basic en Maxx-series zijn persen die handmatig geopend moeten worden. De iets duurdere Sprint Mag opent automatisch zodra de ingestelde tijd verstreken is. Handig als u vaak door telefoon e.d. gestoord wordt. Het prijsverschil tussen de persen wordt vooral bepaald door kwaliteit en gebruiksgemak. In onze webwinkel vindt u meerdere modellen van deze series.

Hieronder vindt u enkele afbeeldingen van persen uit de Sprint-serie.

Sprint Mag transferpersen

 

Kussen of bevestigingspunten voor Planeta of Sonja pers
Als service verkopen wij ook nieuwe kussens voor de Planeta Europress en Sonja Press apparaten. De bevestigingspunten kunnen afwijken van de punten op uw apparaat. Eventueel kunt u hiervoor een setje schroefjes met bevestigingsdopjes bijbestellen.

kussen Planeta Europressbevestigingspunten transferpers

 

 

 

 

 


Brother ScanNCut 840Hobbyplotter ScanNCut van Brother
De ScanNCut 840 is een zeer complete hobby snijplotter van Brother. Deze hobbyplotter biedt standaard lettertypen en sjablonen. De ScanNCut kan afbeeldingen scannen om die vervolgens uit te snijden. Kortom, een apparaat met veel mogelijkheden.