logo Transfersstrijken.nl  TRANSFERSSTRIJKEN.NL

Nieuw ScanNCut 840 van Brother
De zeer complete hobbyplotter ScanNCut van Brother biedt veel mogelijkheden in het snijden van afbeeldingen, maar kan deze ook scannen en snijden.

Wil je onze nieuwsbrief met nieuws en aanbiedingen ontvangen?
Meld je dan hier aan!

Nu ook op Facebook

    


Facebook Transfersstrijken Transfersstrijken

Veelgestelde vragen

Ik wil een ander lettertype. Is dat mogelijk?
In de webwinkel vindt u de keuze 'eigen tekst maken'. Hier kunt u een keuze maken uit een twintigtal lettertypen. U krijgt de tekst dan als hele woorden geleverd.

Hoe lang is de levertijd?
De levertijd verschilt per productgroep en is afhankelijk van de voorraad bij ons en/of onze leverancier. Een aantal producten kunnen wij niet op voorraad houden. In onze webwinkel hebben wij per productgroep aangegeven wanneer wij de bestelde producten ongeveer kunnen verzenden. Wij verzenden alleen na ontvangst van de betaling. Helaas hebben wij geen invloed op de doorlooptijd bij PostNL of de Pakketdienst. PostNL bezorgt niet meer dagelijks.

Hoe moet ik betalen?
Wij willen onze producten tegen zo laag mogelijke prijzen verkopen. Hoge incassokosten maken dit lastig, daarom vragen wij vooruitbetaling. U kunt zelf een (online) overboeking maken of u kunt in de webwinkel betalen met de betaalmethode iDEAL. Vanwege de relatief hoge kosten van een iDEAL-betaling wordt hiervoor bij kleine bestellingen een bijdrage gerekend.

Kan ik een BTW-faktuur ontvangen?
Wij sturen bij uw bestelling een faktuur waarop de BTW apart vermeld staat. In onze webwinkel vindt u de prijzen inclusief BTW.

Kan ik als buitenlandse klant een BTW-vrije faktuur ontvangen?
Helaas is dit niet mogelijk. Transfersstrijken.nl is een consumentenwinkel met relatief goedkope producten. De administratieve handelingen voor BTW-vrije verkoop wegen niet op tegen de te betalen BTW-bedragen.

Kunnen de artikelen ook met een gewoon strijkijzer opgebracht worden?
Een deel van onze artikelen kunt u met een strijkijzer oppersen, maar voor een ander deel heeft u een professionele transferpers nodig. Bij elke productgroep of bij het product hebben wij aangegeven of deze geschikt is voor een strijkijzer en/of een professionele pers. Kijk naar de afbeeldingen van het strijkijzerstrijkijzer en de perstransferpers.

Ik wil kleding met bedrukking kopen. Is dat mogelijk?
Ja, wij kunnen veel verschillende soorten kleding leveren met bedrukking. Wij kunnen daarvoor niet alles in voorraad hebben en daardoor zal de levertijd iets langer zijn. Neem voor de mogelijkheden contact met ons op.